framexx_afstandsbediening_digital_signage

FAQ

De meest gestelde vragen over FrameXX

 • Wat is een FrameXX digitale fotolijst?
  De FrameXX is een samengestelde digitale fotolijst dat bestaat uit een A-kwaliteit LCD scherm, de FrameXX SIGN speler en een echt houten buitenlijst met passe-partout.
 • Is de buitenlijst verwisselbaar?
  Ja, het is mogelijk de buitenlijst te verwisselen. Wij leveren 4 modellen (beuken, kersen, zwart en wit) als standaard, maar er is keuze uit bijna 100 combinatie's die geheel op maat samengesteld worden.
 • Op welke wijze bestel ik een maatwerk FrameXX digitale fotolijst.
  Ga naar onze Custom Frame Selector en stel de gewenste buitenlijst met passe-partout samen. Onder de fotolijst staat op dat moment een code (#buitenlijst keuze #passe-partout keuze). Deze code gebruikt u bij uw bestelling. Bij het opgegeven van uw adresgegevens, kunt u ook de maatwerkcode opgegeven.
  Na bestelling ontvangt u eerst een bevestiging per e-mail met normaals een afbeelding van de maatwerk fotolijst. Pas nadat u akkoord bent met uw keuze, zullen wij uw bestelling doorsturen naar de fabrikant.
 • In welk formaat zijn de FrameXX fotolijsten leverbaar?
  Op dit moment in 32 inch (81 cm), 46 inch (117 cm) en 55 inch (140) cm schermdiagonaal.
 • Wat is een FrameXX SIGN?
  Dat is een losse Full HD speler, aan te sluiten op elk scherm met HDMI of Composit ingang. De SIGN kan gebruikt worden als digital signage speler voor weergave van foto's, video, muziek en RSS-(nieuws)feed. De SIGN is op afstand instelbaar, programmeerbaar (playlist en timers) en bestanden kunnen op afstand ge-upload worden.
 • Kan de FrameXX foto's en video door elkaar spelen?
  Ja, de FrameXX werkt met een afspeellijst (playlist) waardoor foto en video bestanden door elkaar heen, weergegeven kunnen worden.
 • Wat is een RSS-(nieuws)feed?
  RSS is tekst informatie die vanaf internet komt. Er zijn diverse RSS-feeds (pagina's die RSS versturen) beschikbaar. De informatie kan als lopende tekst-balk onder of boven de foto of video worden weergegeven. Het is mogelijk om actuele nieuws via een RSS-feed weer te gegeven.
 • Hoe werken de timers op de FrameXX?
  Er kunnen meerder timers aangemaakt worden voor de weergave van foto/video en het aan/uit schakelen van de fotolijst. De timers zijn exact in te stellen aan de hand van starttijd (uren:min) en stoptijd. Daarbij kan aangegeven worden of het systeem ook werkelijk aan/uit moet schakelen en/of welke fotos'/videos er afgespeeld moeten worden. Door deze functie te combineren met afspeellijsten, is de weergave van de fotolijst geheel dynamisch te bepalen.