FrameXX afstandbediening

Veel gestelde vragen over de FrameXX digitale fotolijst

 • Wat is een FrameXX digitale fotolijst?
  De FrameXX is een samengestelde digitale fotolijst die bestaat uit een A-kwaliteit LCD scherm met een ingebouwde FrameXX SIGN speler en een echt houten buitenlijst.
 • Is de buitenlijst verwisselbaar?
  Nee, wij leveren standaard 3 modellen (zwart, wit en houtkleur).
 • In welk formaat zijn de FrameXX fotolijsten leverbaar?
  Op dit moment alleen met een 24 inch (60 cm) schermdiagonaal.
 • Wat is een FrameXX LITE 3?
  Dat is een losse Full HD speler, aan te sluiten op elk scherm met HDMI ingang. De LITE 3 kan gebruikt worden als digital signage speler voor weergave van foto's, video, muziek en RSS-(nieuws)feed. De LITE 3 is op afstand instelbaar, programmeerbaar (playlist en timers) en bestanden kunnen op afstand ge-upload worden.
 • Kan de FrameXX foto's en video door elkaar spelen?
  Ja, de FrameXX werkt met een afspeellijst (playlist) waardoor foto en video bestanden door elkaar heen, weergegeven kunnen worden.
 • Wat is een RSS-(nieuws)feed?
  RSS is tekst informatie die vanaf internet komt. Er zijn diverse RSS-feeds (pagina's die RSS versturen) beschikbaar. De informatie kan als lopende tekst-balk onder of boven de foto of video worden weergegeven. Het is mogelijk om actuele nieuws via een RSS-feed weer te gegeven.
 • Hoe werken de timers op de FrameXX?
  Er kunnen meerder timers aangemaakt worden voor de weergave van foto/video en het aan/uit schakelen van de fotolijst. De timers zijn exact in te stellen aan de hand van starttijd (uren:min) en stoptijd. Daarbij kan aangegeven worden of het systeem ook werkelijk aan/uit moet schakelen en/of welke fotos'/videos er afgespeeld moeten worden. Door deze functie te combineren met afspeellijsten, is de weergave van de fotolijst geheel dynamisch te bepalen.